0
0

خوردن کاکائو خالص باعث بهبود قدرت بینایی در روز می شود

29 بازدید
خوردن کاکائو خالص باعث بهبود قدرت بینایی در روز می شود | سپنتا زیست آپادانا

دو گروه از محققان در اسپانیا اثر دقیق ترکیبات موجود در پودر کاکائو و توت قرمز را برعملکرد شبکیه چشم های سالم بررسی کردند.کاکائو و توت قرمز منبع خوبی از پلی فنول ها در رژیم غذایی انسان هستند.توت قرمز با وجود آنتوسیانین ها، یک گروهی از فلاونوئید های قرمز-بنفش-آبی مرتبط با محافظت و التهاب اندوتلیال مشخص می شود.کاکائو غنی از فلاون-۳-اول است.همچنین شامل دیگرپلی فنول ها مانند اسید فنولیک وفلانول ها ست.علاوه بر این کاکائو منبع خوبی از تئوبرومین که درمقایسه با کافئین دارای اثر روان گردان است اما می تواند فشارخون را کاهش دهد.درحالی که نشان داده شده است کافئین بسته به افراد، آن را افزایش می دهد.دکتر ماریا سپنتا یوئل از Universidad Complutense de Madrid  و دکتر سونیا  د پاسکوال ترزا از ICTAN-CSIC می گویند:شبکیه یک بافت کاملا واسکولار شده با نیاز متابولیک و اکسیژن بالا برای بینایی انسان است.با توجه به اینکه نشان داده شده است که فلاوانول های پلی فنولیک وآنتوسیانین ها برای عملکرد اندوتلیال و جریان خون مغزی مفید هستند، یک آزمایش متقاطع تصادفی و کنترل شده با دو منبع مختلف پلی فنول، آنتوسیانین از توت قرمزو فلاوانول از کاکائو برای درک بهتر پلی فنول ها بر قدرت بینایی و سازگاری تیره مخروطی طراحی شده است.این مطالعه شامل ۱۷ زن و ۱۶ مرد با سن ۱۸ تا ۲۷ سال، شرکت کردند.شرکت کننده ها در سه بازدید مختلف در آزمایشگاه شرکت کردند و در آنجا یک نوشیدنی با کاکائو و یک نوشیدنی با توت قرمز و یک ماده غذایی( شیر) مصرف کردند.قبل از بازدید، از شرکت کننده ها خواسته شد که از خوردن هرنوع ماده غذایی نوشیدنی غنی از پلی فنول یا کافئین در طول ۲۴ ساعت گذشته خودداری کنند و روزانه حدود ۵/۲ گرم کاکائو، ۱۰ گرم توت قرمز همگن شد تا ۱۷۵ میلی گرم کل پلی فنول در دو بازوی مطالعه و صفر برای رژیم کنترل باشد.محتوی کل فلاوانول موجود درکاکائو ۵/۱ میلی گرم در گرم و کل محتوی انتوسیانین موجود در پودر توت قرمز ۳/۲ میلی گرم در گرم بود. محققان گفتند برای اندازه گیری قدرت بینایی، نمودار حروف در فاصله ۴ متری ازافراد در شرایط نوری مختلف، زیاد (فتوپیک)، و کم (مزوپیک) قرار گرفتند.سازگاری با تاریکی یک روش روانشناختی برای اندازه گیری پویایی بازیابی حساسیت پس از سفید شدن رنگدانه های شبکیه استفاده کرد.یافته های اصلی ما این بود که قدرت بینایی فتوپیک پس از مصرف به میزان قابل توجهی بهبود می یابد اما فقط روند بهبود توت قرمز را نشان داد.بهبود بینایی فتوپیک را می توان به فلاونول ها و نسبت داد.دکتر دی پاسکوال می گوید: ما باید مطالعات بیشتری را به عنوان اثبات مفهوم انجام دهیم تا تایید کنیم که اثر، واقعی است و می توانیم به بهبود دقت بینایی و توجه در جمعیت های تعریف شده کمک کند.

منبع

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://sepantazistapadana.co.ir/?p=32082
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوکپینترستلینکدین
مهسا قیاسوند
دانشجوی کارشناسی زیست شناسی جانوری دانشگاه شهید بهشتی تهران
مطالب بیشتر

نظرات

0 نظر در مورد خوردن کاکائو خالص باعث بهبود قدرت بینایی در روز می شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.